Inflamație toracică

Durerea toracală - durere de spate în zona coastelor | ROmedic

Informatii Medicale Costocondrita Costocondrita este o inflamatie caracterizata prin durere toracica cauzata de inflamatia cartilajelor costale cat si a oaselor peretelui toracic.

medicament pentru dureri articulare în pulbere statie itp pret

Durerea provocata de aceasta afectiune poate fi foarte chinuitoare, mai ales dupa exercitii riguroase, in acelasi timp poate fi si extrem de dureroasa.

Costocondrita apare mai exact atunci cand exista o inflamatie a jonctiunii dintre coasta osoasa si sternum.

Costocondrita - Medic Chat

Simptome Costocondrita Costocondita se manifesta inflamație toracică durere inflamație toracică in piept, sensibilitate si tumefiere la nivelul cartilajelor afectate. Durerea este exacerbata atat de miscarea trunchiului cat si de efectuarea diverselor exercitii si scade odata cu diminuarea miscarilor sau datorita modificarii pozitiei.

osteoporoza tratament scufundare cremă articulară

Durerea este destul de usor de localizat insa aceasta se poate extinde atat catre umar cat si catre brat. Cauze Costocondrita Desi nu exista o cauza exacta a acestei afectiuni, se considera ca aceasta apare in urma a mai multor traumatisme minore cat si a activitatii fizice excesive.

Pacient cu durere la nivelul cutiei toracice.

Tratament Costocondrita In tratarea costoconditei este necesara consultarea unui medic specialist si respectarea tratamentului medicamentos prescris de acesta. In acelasi timp se recomanda evitarea exercitiilor fizice.

durere la vârf ameliorați umflarea de la genunchi

Informațiiimportante