Trosnitul gatului, Cât de rău este să ne trosnim oasele gâtului? | Romania Libera

WhatsApp Trosnitul gâtului, precum și trosnirea degetelor, spatelui și umerilor oferă o senzație de relaxare.

articulațiile de pe mâini sunt inflamate decât tratate cum să tratezi durerea articulației cotului

Dar au existat cazuri în care o apăsare inofensivă a gâtului a cauzat complicații și chiar moartea. În lumea medicală este cunoscut cazul lui Josh Hader, care se confrunta cu un disconfort la gât de câteva săptămâni și a crezut că trosnitul gâtului ar putea să-l ajute.

cum arată articulațiile într o boală unguent pentru durere în forumul genunchiului

În mai puțin de o oră, Hader a ajuns în camera de urgență a spitalului. El nu putea să meargă și suferea de ceea ce medicii spun că este un accident vascular cerebral major cauzat de o ruptură a unei artere din gât formând un cheag.

Potrivit medicului, Harder și-a rupt artera vertebrală, care este una dintre arterele principale ale gâtului, mergând direct în creier. Complicații Conform ScienceAlertHader nu și-a pierdut abilitățile cognitive, dar are probleme cu echilibrul și trosnitul gatului de control al brațului stâng.

inflamatii articulare ureaplasma provoacă boli articulare

Și, potrivit medicului, situația lui Hader ar putea fi mult mai rea. Josh Hader făcând recuperare. Foto: abcnews.

tratament articular în hamei tratamentul degetelor cu artrita guta

Rolul ei este de a asigura sânge creierului. Fără ea, creierul nostru pur și simplu nu funcționează, iar o ruptură a ei poate fi fatală sau poate lăsa persoana într-o stare comatoasă pentru totdeauna.

unguent pentru exacerbarea osteocondrozei durerile articulare din tot corpul cauzează

ÎnKatie May, un fotomodel în vârstă de 34 de ani, a murit după un accident vascular cerebral cauzat de un trosnitul gatului kinetoterapeutic la gât făcut greșit. Articole asemănătoare.

De ce trosnesc articulațiile?

Informațiiimportante