Rumalaya capsule

rumalaya capsule

aparat laser fizioterapie preturi

Email Rumalaya Forte Rumalaya Forte este un antiinflamator si analgezic cu o formula inovatoare realizata din ingrediente naturale, sub forma de tablete, care nu produce reactii adverse gastro-intestinale sau cardiace. Rumalaya Forte este indicat oricarei persoane si copii peste 12 ani cu afectiuni rumalaya capsule inflamatorii sau degenerative artrita, guta, spondilita, umar inghetat, afectiuni posttraumatice, etc.

durere ascuțită în toate articulațiile

Datorita lipsei reactiilor adverse, Rumalaya Forte reprezinta o alternativa fara riscuri a antiinflamatoarelor nesteroidiene in utilizarea pe termen lung.

Dintre ingrediente mentionam Boswellia serrata — folosita in medicina traditionala indiana pentru efectul sau antiinflamator, antiseptic si analgezic, Rumalaya Gel Rumalaya Gel patrunde in profunzime si actioneaza rapid datorita celor 4 proprietati principale: revulsiv, antiinflamator, analgezic si antispastic muscular.

mers unguent pentru articulații

Produsul este indicat in caz de intinderi musculare, tendinite, bursite, dureri musculare sau articulare asociate artritei, spondilitei, in caz de sciatica sau de lumbago. Gelul se recomanda de la varsta de 6 ani si pentru o eficienta maxima se asociaza cu Rumalaya Forte tablete. Mod de administrare Rumalaya Forte Adulti: 1 tableta de 2 ori pe zi.

pentru durere în genunchi

A nu se depasi doza rumalaya capsule recomandata.

Informațiiimportante